Certificeringen

Binnen de uitzendbranche is het belangrijk om samen met opdrachtgevers te werken aan een kwaliteitsnorm.
Een kwaliteitsnorm op het gebied van uitzenden, administratie maar ook het naleven van geldende cao's.
In samenwerking met partners als het SNA (Stichting Normering Arbeid) en de brancheorganisatie NBBU
(Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) werken wij hard om te voldoen aan de strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Deze certificeringen vormen een kwaliteitswaarborg voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten en zijn een belangrijke stap op weg naar een eerlijke en transparante uitzendbranche.

NBBU

De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen.

LEES VERDER

NEN 4400-1

NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen.

LEES VERDER

SNCU

De SNCU is opgericht door werkgeversorganisaties (ABU en NBBU) en werknemersorganisaties (FNV, CNV, LBV en De Unie) in de uitzendbranche. Namens deze organisaties houdt de SNCU toezicht op naleving van de uitzend- CAO.

LEES VERDER

VCU

De VCU-certificering is bedoeld voor uitzendbureaus die opdrachtgevers hebben met een VCA-certificering

LEES VERDER

G - Rekening

Wanneer je personeel uitzendt, uitleent of detacheert op de Nederlandse markt kan een opdrachtgever vragen om een G-rekening

LEES VERDER

WKA - Verklaring

Om opdrachtgevers ervan te verzekeren dat je correct aan je betalingsverplichtingen voldoet, kan er een WKA-verklaring overhandigen worden aan de klanten

LEES VERDER

ID - Checker

De ontwikkelingen op het gebied van identiteit (ID) gaan razendsnel. Door uiteenlopende maatschappelijke, politieke en technische ontwikkelingen groeit de behoefte aan het snel en zeker kunnen vaststellen van identiteiten met de dag.

LEES VERDER