Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Solliciteren bij GreenFingers Uitzendbureau

Super! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en je hebt een bericht ontvangen waar en wanneer het gesprek plaatsvindt. Graag willen wij jou beter leren kennen.

Het belangrijkste is dan ook: Durf jezelf te zijn, wees eerlijk en realistisch!

Op deze manier kunnen we jou het beste plaatsen bij de baan die het beste bij jou past.

Sollicitatietips:

Voorbereiding
Zorg dat je de vacature, de informatie over het bedrijf en je eigen CV nog eens goed doorleest. Kijk of je vragen kunt bedenken die de interviewer jou kan stellen. Denk ook na over vragen die jij aan de onderneming wilt stellen.


Presentatie
Wil je representatief en serieus overkomen? Kies dan een outfit die professionaliteit uitstraalt. Niks is erger dan in je oude spijkerbroek op gesprek te verschijnen, terwijl de interviewer professioneel tegenover je zit!


Zorg dat je op tijd komt!
Te laat op een gesprek? Een slechtere indruk kun je niet maken! Zorg dus dat je op tijd bent. Beter te vroeg dan te laat! Zo laat je zien dat je er zin in hebt én dat je ook daadwerkelijk op tijd kunt komen. Gaat het tóch niet lukken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de interviewer en geef aan hoe laat je er kunt zijn.


Het gesprek
Na het binnenkomen in het kantoor, laat je de interviewer eerst plaatsnemen. En begroet alle aanwezigen met een hand of knikje. Neem je tijd om te antwoorden op de vragen die je krijgt. Kijk de interviewer zoveel mogelijk aan, wegkijken staat voor onzekerheid. Ga niet met een pen of paperclip spelen en reageer enthousiast.


Wat neem je mee?
Als je naar het sollicitatiegesprek gaat, is het handig om bepaalde documenten alvast mee te nemen. De belangrijke documenten zijn je paspoort/ID, bankpas, eventueel een rijbewijs en eventueel een verblijfsvergunning.

Direct Inschrijven?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren