Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Productiemedewerkers in de Bloemen & Planten Honselersdijk

Functieomschrijving

Vind jij het fijn om in teamverband te werken en houd je van uitdagend en afwisselend werk? Dan heb jij de productiepower die wij zoeken!

Voor één van onze opdrachtgevers in Naaldwijk zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Het werk zal verricht worden bij een grote in- en ompakker van bloem- en plantarrangementen.

Wie zijn wij?

GreenFingers is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in werving, uitzending en detachering van personeel en richten ons voornamelijk op de Bloemen- en Plantenimport en -export, Glastuinbouw en Sierteelt. . Wij vormen een brug tussen werkgevers en werknemers en kennen de markt en de mensen erg goed. We helpen je graag aan een baan die goed bij je past, die aansluit op je talenten en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Graag horen we wie je bent, wat je doet, hebt gedaan en vooral wat je wilt doen.

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker kan jij op verschillende afdelingen geplaatst worden.

Enkele mogelijkheden zijn:

Inpakken
Ompakken
Verzendklaar maken van de orders
Orderpicken

Wie ben jij?

  • Enthousiast
  • Goede motoriek
  • Hele dag kunnen staan en fysiek werk verrichten
  • Verantwoordelijk

Heb je interesse? Reageer dan op deze vacature met je CV, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op!

SOLLICITEER NU!!!

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren