Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Het verhaal van GreenFingers

In het hart van het Westland is het GreenFingers Uitzendbureau gevestigd. GreenFingers is specialist in uitzending, detachering, payrolling en contracting van personeel. Het is een jong en dynamisch bedrijf welke onderdeel is van verpakkingsbedrijf GreenTraffic Export Services BV. Wij kennen de markt en wij kennen de mensen, waardoor wij de brug vormen tussen werknemers en werkgevers.

Het is onze missie om de juiste persoon bij de vacature te vinden op basis van profielen. Dat doen wij met professionaliteit, betrokkenheid en plezier. We zijn in diverse sectoren actief zoals o.a: Bloemen, Planten en inpak- en ompakwerkzaamheden hiervan.

U wilt snel, flexibel personeel inzetten. Bij ons uitzendbureau kunt u direct terecht. Ons uitzendbureau is op werkdagen open van 07.00 tot 18.00 uur en bij calamiteiten zijn we 24 uur mobiel bereikbaar.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren