Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Medewerker Kantoor Schoonmaak

Vind je schoonmaken leuk, ben je nauwkeurig en weet je van aanpakken? Heb je een positieve werkinstelling en ben je representatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor één van onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde kantoorschoonmakers. Het werk zal verricht worden in verschillende kantoorpanden. Parttime, fijne werktijden en leuke collega’s. Met uitzicht op een vaste baan.

Wie zijn wij?

GreenFingers is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in werving, uitzending en detachering van personeel. Wij vormen een brug tussen werkgevers en werknemers en kennen de markt en de mensen erg goed. We helpen je graag aan een baan die goed bij je past, die aansluit op je talenten en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Graag horen we wie je bent, wat je doet, hebt gedaan en vooral wat je wilt doen.

Wat ga je doen?

Als schoonmaker kan jij geplaatst worden bij verschillende kantoorpanden. Eerst kijk je hoe het met je collega’s gaat en daarna check je je schoonmaaktrolly. Ben je er klaar voor? Je laat een schoon en blinkend spoor achter. Je leert het vak van de beste en wij staan open voor je eigen inbreng. Het werk wat je doet is erg belangrijk. Zonder jou valt er niet fatsoenlijk te werken, iedereen is blij dat jij er bent en dat merk je.

Wie ben jij?

  • Je staat mensen van het kantoor te woord of schiet ze te hulp met schoonmaak
  • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal is een pré
  • Je hebt een gezellig karakter en bent erg vriendelijk
  • Je ziet er verzorgd uit
  • Je bent verantwoordelijk
  • Ervaring is een pré

Heb je interesse? Reageer dan op deze vacature met je CV, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op!

Solliciteer nu!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren