Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bouw

GreenFingers is dé specialist wanneer het gaat om het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van vakkrachten in de bouw. Voor zowel langdurige als kortlopende projecten.

 Onze specialisaties

Onze accountmanagers zorgen ervoor dat u de juiste vakkrachten krijgt van GreenFingers.
U kunt bij ons terecht voor bouwpersoneel in de:

  • civiele betonbouw
  • woning- en utiliteitsbouw
  • afbouw

Wij leveren direct de vakkracht die u nodig heeft of het nu gaat om timmermannen, stellers, betonreparateurs, metselaars, projectleiders of werkvoorbereiders.

Bij het bemiddelen van vakkrachten, kijken wij verder dan alleen opleidingen en behaalde certificaten, we vinden het belangrijk dat iemand past bij uw bedrijfscultuur. Mocht de vakkracht nog niet in het bezit zijn van bepaalde noodzakelijk certificaten om zijn of haar werk goed en veilig te kunnen doen, dan bekijken wij graag gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn om deze papieren alsnog te behalen in een individueel opleidingstraject. 

 Ook wanneer een certificaat is verlopen zoals VCA of veilig werken met een rolsteiger dan kunnen wij daarvoor de training verzorgen.

 Op zoek naar bouwpersoneel of werken in de bouw? Neem contact op met GreenFingers via info@greenfingersuzb.nl.

bekijk onze Vacatures

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven over alle functies in jouw regio.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren